Crutoane

Crutoane
Crutoane simple cu ulei de masline

Crutoane – de multe ori le-am cautat in magazin sa le cumpar si tot timpul am fost dezamagita, asa ca am zis sa mi le fac singura si nu a fost greu deloc. Eu de obicei le fac simple, doar cu ulei de masline, dar le puteti asezona cu diferite arome: paprika, usturoi, busuioc, oregano. Se servesc foarte des in salate, supe, ciorbe sau ca rontaieli.

Crutoane
 
Timp de pregatire
Timp de gatire
Timp total
 
Ingrediente
  • 4-5 felii de paine veche
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • condimente: piper, paprika, usturoi, oregano, busuioc etc.
  • sare
Mod de preparare
  1. Painea o taiem cubulete si o punem intr-un bol mai mare. De preferat painea sa fie un pic mai veche sau aceea de tip toast.
  2. Adaugam cateva linguri de ulei de masline, apoi condimetele dorite si putina sare. Amestecam bine pana ce bucatelele de paine se asezoneaza cu toate condimentele adaugate.
  3. Vom pune astfel bucatelele de paine intr-o tava si le dam la cuptor pentru aproximativ 15 minute, pana ce se usuca si se rumenesc.
  4. Crutoanele le servim foarte des la salate, supe creme si ciorbe.
  5. Rontaiala placuta !
 

Check Also

Clatite umplute cu branza

Clatite umplute cu branza – un aperitiv sarat, foarte usor de realizat din clatite cu o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *