Rulada cu cocos – un desert deosebit si foarte usor de realizat. In compozitia cremei mai putem adauga si cateva stafide. Rulada poate fi servita la orice ora, dar merge de minune alaturi de o cafeluta sau un ceai.
Rulada cu cocos
Timp de pregatire
Timp de gatire
Timp total
Ingrediente
- Blat:
- 500 g biscuiti cu cacao
- 200 ml lapte
- 50 g cacao
- 5 linguri de zahar
- Crema:
- 250 g unt
- 100 g nuca de cocos
- 5 linguri zahar pudra
Mod de preparare
- Intr-un vas vom fierbe laptele impreuna cu zaharul si cacaua. Adaugam biscuitii pisati si amestecam bine, pana ce se omogenizeaza. Compozitia rezultata o lasam sa se raceasca.
- Intre timp pregatim crema. Frecam untul impreuna cu zaharul si nuca de cocos. Cine doreste poate adauga si o mana de stafide.
- Dupa ce s-a racit compozitia pentru blat, o intindem pe un celofan, in forma de dreptunghi. Peste ea vom intinde uniform, pe toata suprafata, crema si apoi o rulam.
- Rulada cu cocos o vom tine la frigider cateva ore inainte de servire.