Crema de ciocolata

Crema de ciocolata cu frisca si ciocolata rasa
Crema de ciocolata cu frisca si ciocolata rasa

Crema de ciocolata – un desert simplu, dar atat de delicios. Este foarte potrivit atunci cand vreti sa impresionati musafirii cu un desert la pahar. Inainte de a se servi crema de ciocolata, deasupra vom pune frisca, ciocolata rasa sau cacao. Buna de te lingi pe degete !

Crema de ciocolata
 
Timp de pregatire
Timp de gatire
Timp total
 
Ingrediente
  • 140 g ciocolata amaruie
  • 140 g zahar
  • 300 ml apa
  • 4 galbenusuri
  • 400 g frisca
Mod de preparare
  1. Radem fin ciocolata amaruie.
  2. Apa cu zaharul si ciocolata le punem la foc intr-un vas pe baia de apa.
  3. Compozitia se bate cu telul pana se ingroasa, apoi o asezam intr-un vas cu apa rece si batem in continuare.
  4. In momentul in care amestecul nostru s-a racorit, adaugam treptat galbenusurile batute cu putina apa rece.
  5. Dupa ce compozitia s-a racit bine se amesteca cu jumatate din cantitatea de frisca.
  6. Compozitia o turnam in pahare cu picior care se aseaza intr-un vas, inconjurate cu ghiata marunta sau in frigider.
  7. Inainte de a se servi crema, deasupra se pune frisca, ciocolata rasa sau cacao.
 

Check Also

Biscotti cu migdale

Biscotti cu migdale – un desert itelienes deosebit si foarte gustos. Fisticul il puteti praji …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *