Crema de ciocolata

Crema de ciocolata cu frisca si ciocolata rasa

Crema de ciocolata cu frisca si ciocolata rasa

Crema de ciocolata – un desert simplu, dar atat de delicios. Este foarte potrivit atunci cand vreti sa impresionati musafirii cu un desert la pahar. Inainte de a se servi crema de ciocolata, deasupra vom pune frisca, ciocolata rasa sau cacao. Buna de te lingi pe degete !

Crema de ciocolata
 
Timp de pregatire
Timp de gatire
Timp total
 
Ingrediente
  • 140 g ciocolata amaruie
  • 140 g zahar
  • 300 ml apa
  • 4 galbenusuri
  • 400 g frisca
Mod de preparare
  1. Radem fin ciocolata amaruie.
  2. Apa cu zaharul si ciocolata le punem la foc intr-un vas pe baia de apa.
  3. Compozitia se bate cu telul pana se ingroasa, apoi o asezam intr-un vas cu apa rece si batem in continuare.
  4. In momentul in care amestecul nostru s-a racorit, adaugam treptat galbenusurile batute cu putina apa rece.
  5. Dupa ce compozitia s-a racit bine se amesteca cu jumatate din cantitatea de frisca.
  6. Compozitia o turnam in pahare cu picior care se aseaza intr-un vas, inconjurate cu ghiata marunta sau in frigider.
  7. Inainte de a se servi crema, deasupra se pune frisca, ciocolata rasa sau cacao.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>