Adauga o reteta:

Bine ai venit in “bucataria” noastra, iRetete.ro. Poti sa folosesti formularul de mai jos pentru a ne impartasi preparatele tale preferate. Retetele trebuie sa fie originale si sa listeze toate ingredientele in cantitatile exacte. Fii original si inovator. Vrem ca reteta ta sa fie publicata pe site-ul nostru. Inainte de a adauga o reteta pe www.iretete.ro, verifica daca acestea exista deja. Daca exista o reteta cu acelasi nume, dar continut diferit, atunci te rugam sa schimbi titlul. Reteta nu o sa fie postata pe site automat, exista o perioada de validare, de circa 2-3 zile. Daca, dupa aceasta perioada, vei constata ca reteta ta nu a fost afisata, te rugam sa ne contactezi si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Scrie unele sub altele cantitatile si ingredientele necesare preparatului (ex: 200 g zahar, 5 oua etc.)

Alege categoria in care se incadreaza reteta ta.

Browse...

Imaginile trebuie sa fie de tip landscape (adica orizontala) si format jpg, jpeg, png, tif, gif sau bmp. Dimensiunea maxima acceptata este de 3 MB. Rezoluţia minima este de 700x400 pixeli, iar cea maximă este de 2000x2000 pixeli.

Browse...
Browse...
Browse...

Prin postarea de retete pe site-ul www.iretete.ro garantati si ne oferiti dreptul irevocabil, neexclusiv, international, perpetuu, non-remunerat de a folosi, modifica, lista, promova, reproduce, publica, distribui, sublicentia sau folosi in oricare modalitate comerciala sau necomerciala reteta/retetele postate si toate drepturile de autor care reies din acestea, fara a compensa persoana dumneavoastra sau a altei entitati.

Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *