Rulada cu cocos

Rulada cu cocos
Rulada cu cocos

Rulada cu cocos – un desert deosebit si foarte usor de realizat. In compozitia cremei mai putem adauga si cateva stafide. Rulada poate fi servita la orice ora, dar merge de minune alaturi de o cafeluta sau un ceai.

Rulada cu cocos
 
Timp de pregatire
Timp de gatire
Timp total
 
Ingrediente
  • Blat:
  • 500 g biscuiti cu cacao
  • 200 ml lapte
  • 50 g cacao
  • 5 linguri de zahar
  • Crema:
  • 250 g unt
  • 100 g nuca de cocos
  • 5 linguri zahar pudra
Mod de preparare
  1. Intr-un vas vom fierbe laptele impreuna cu zaharul si cacaua. Adaugam biscuitii pisati si amestecam bine, pana ce se omogenizeaza. Compozitia rezultata o lasam sa se raceasca.
  2. Intre timp pregatim crema. Frecam untul impreuna cu zaharul si nuca de cocos. Cine doreste poate adauga si o mana de stafide.
  3. Dupa ce s-a racit compozitia pentru blat, o intindem pe un celofan, in forma de dreptunghi. Peste ea vom intinde uniform, pe toata suprafata, crema si apoi o rulam.
  4. Rulada cu cocos o vom tine la frigider cateva ore inainte de servire.
 

Check Also

Biscotti cu migdale

Biscotti cu migdale – un desert itelienes deosebit si foarte gustos. Fisticul il puteti praji …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *