Vin fiert

Vin fiert
Vin fiert

Vin fiert – o cana de vin fiert aromata este binevenita in perioadele geroase de iarna. Puteti face diverse combinatii: impreuna cu scortisoara, care este nelipsita, puteti adauga bucati de mere, cuisoare sau boabe de piper.

Vin fiert
 
Timp de pregatire
Timp de gatire
Timp total
 
Ingrediente
  • 500 ml vin rosu
  • 4-5 lingurite de zahar
  • 4-5 felii de portocala
  • 1 bat scortisoara
  • 1-2 stelute de anason
Mod de preparare
  1. Turnam vinul intr-o oala si il punem la fiert. Oala nu trebuie sa fie plina pana sus, trebuie sa lasam 3-4 degete goala, ca sa nu riscam sa ne dea pe foc.
  2. Adaugam zaharul, batul de scortisoara pe care il rupem in bucati mai mici si cateva felii de portocala. Optional puteti adauga si 1 sau 2 stelute de anason.
  3. Lasam la fiert pana ce incepe sa se umfle.
  4. Se serveste cald.
 

Check Also

Suc de rodie

Suc de rodie – rodia nu este doar un fruct deosebit si bun, ci este un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *