Toast cu gorgonzola si struguri – o gustare rapida si delicioasa, perfecta la orice ora a zilei.
Toast cu gorgonzola si struguri
Timp de pregatire
Timp total
Autor: Claudia Roman
Ingrediente
- 4 felii de paine
- 200 ml vin alb
- 300 g branza gorgonzola
- 4 linguri ulei de masline
- 100 g struguri
Mod de preparare
- Se iau patru felii de paine, de prefereabil mai veche, chiar uscata, se stropesc cu vin alb si se prajesc putin in ulei de masline.
- Se vor unge apoi feliile cu branza gorgonzola.
- Se ia fiecare bob de strugure, se taie pe jumatate si se scot samburii, apoi se dispun boabele pe feliile de paine, peste branza.
- Se introduc feliile de paine in cuptor, sub flacara grilului sau sub o salamandra electrica, la o temperatura de 150 grade, pana se rumenesc.
- Se servesc ca o gustare delicioasa sau ca desert.