Supa de legume cu fidea – o portie de vitamine este binevenita la orice masa. In cazul in care tineti post, aveti grija ca fideaua sa nu contina ou. Eu am fiert legumele intregi, in cazul acesta puteti elimina din supa legumele care nu va plac, insa puteti toca marunt de la inceput toate legumele, in cazul in care doriti sa le pastrati pe toate in farfurie.
Supa de legume cu fidea
Timp de pregatire
Timp de gatire
Timp total
Ingrediente
- 3 morcovi
- 2 radacini de patrunjel
- 1 bucatica de telina
- 1 ardei gras
- 1 pastarnac
- 1 ceapa
- 2 cartofi
- 1 punga de fidea subtire
- patrunjel
- condimente pentru supa
- 2 linguri de ulei
- sare si piper
Mod de preparare
- Curatam legumele, le spalam bine si le punem la fiert intr-o oala cu apa. Adaugam 2 linguri de ulei, un praf de sare si le lasam sa fiarba.
- Dupa ce au fiert legumele, le scoatem si strecuram supa. Adaugam taiteii si ii lasam sa fiarba.
- Legumele le puteti toca dupa bunul plac si pune in supa. Adaugam condimente pentru supa si potrivim gustul cu sare si piper.
- Supa o servim calda, cu patrunjel proaspat tocat.