Snitele de pui

Snitele de pui servite cu rosii proaspete
Snitele de pui servite cu rosii proaspete

Snitele de pui – aceasta este cea mai simpla metoda de a prepara ceva gustos dintr-un piept de pui. Le putem servi reci, ca aperitive sau calde, alaturi de o garnitura si salata.

Snitele de pui
 
Timp de pregatire
Timp de gatire
Timp total
 
Ingrediente
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei
  • sare si piper
Mod de preparare
  1. Spalam bine pieptul de pui si il filetam in felii potrivite, nici prea subtiri, nici prea groase, apoi le condimetam cu sare si piper.
  2. Spargem ouale intr-o farfurie intinsa, le batem bine, ca pentru omleta, si adaugam un praf de sare.
  3. Intr-o farfurie intinsa presaram cateva linguri de faina, iar in alta farfurie punem pesmet.
  4. Luam o bucata de piept de pui o tavalim bine prin faina, apoi o dam prin ou, apoi prin pesmet.
  5. Intr-o craticioara inchingem bine uleiul, apoi asezam bucatile de piept. Le prajim bine pe ambele parti, pana ce capata o culoare aurie.
  6. Le scoatem pe prosop de hartie, pentru a se absoarbe excesul de ulei.
  7. Snitelele de pui le servim calde, alaturi de o garnitura si salate, sau reci, la aperitive, ori sandwichuri.
 

Voteaza

Check Also

Papara cu branza si ciuperci

Papara cu branza si ciuperci

Papara cu branza si ciuperci – o zi frumoasa incepe cu un mic dejun copios …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *