Sandwich-uri la cuptor – o gustare absolut delicioasa si foarte rapida, ideala pentru micul dejun, dar si atunci cand nu aveti timp suficient sa faceti altceva de mancare. Daca doriti puteti renunta la sunca presata sau puteti adauga alte legume precum ardei gras sau ciuperci.
Sandwich-uri la cuptor
Timp de pregatire
Timp de gatire
Timp total
Ingrediente
- 6 felii de paine
- 6 felii de sunca presata
- 6 felii de cascaval
- ½ ceapa alba
- 1 fir ceapa verde
- 30 g unt
- 1 rosie
- piper
Mod de preparare
- In tava de la aragaz, pe care o tapetam cu hartie de copt, asezam feliile de paine unse cu unt.
- Pe feliile de paine cu unt asezam cate o felie de sunca presata si una de cascaval.
- Rosia o taiem fasii rotunde si punem cate una peste cascaval. Ceapa alba o taiem solzisori si punem cate unul pe fiecare felie. Deasupra presaram ceapa verde tocata marunt si piper proaspat rasnit.
- Introducem tava in cuptorul preincalzit, la foc mic, timp de aproximativ 10 minute, pana ce sandwich-urile noastre se rumenesc.
- Scoatem tava din cuptor si le servim calde.