Salata ruseasca – se aseamana foarte mult cu salata de boeuf, doar ca aceasta este facuta cu sunca presata si in plus are mazare. Daca va place gustul, ii puteti adauga si o mana de capere.
Salata ruseasca
Timp de pregatire
Timp de gatire
Timp total
Ingrediente
- 2-3 morcovi
- 3 cartofi
- 4-5 castraveti murati
- 150 g mazare fiarta (conserva)
- 150 g sunca presata
- 60 g maioneza
- sare si piper
Mod de preparare
- Cartofii si morcovii se curata, se spala si se pun la fiert. Ii scoatem in momentul in care acestia sunt gata, fara a-i lasa prea mult sa nu se farame.
- Ii vom taia cubulete mici si ii vom pune intr-un bol mai mare. Adaugam mazarea si catravetii murati taiati, de asemenea, cubulete. Sunca presata o taiem si pe ea cubulete si o punem in bol.
- Adaugam maioneza si condimentam cu sare si piper. Amestecam bine cu grija sa nu faramam legumele.
- Se serveste rece cu paine prajita.