Salata cu rucola si parmezan – O salata gustoasa si usoara, ideala pentru vegetarieni. Rucola este o planta intalnita la noi sub denumirea de „voinicica”. Este foarte sanatoasa, cu proprietati antiodidante si cu putine calorii.
Salata cu rucola si parmezan
Timp de pregatire
Timp total
Ingrediente
- andive
- radicchio
- salata frisee
- rucola
- praz
- parmezan ras
- ulei de masline
- zeama de lamaie
- sare dupa gust
Mod de preparare
- Spalam bine frunzele de salata si le lasam un pic la scurs.
- Intr-un bol vom toca prazul rondele subtiri si vom rupe toate frunzele de salata.
- Acest mix de salate il puteti gasi si in comert gata spalat si ambalat, pe care le veti pune direct in bolul de salata.
- Punem cateva picaturi de ulei de masline si sare dupa gust.
- Daca doriti mai puteti adauga si cateva picaturi de zeama de lamaie.
- Amestecam bine toate frunzele de salata si deasupra o vom servi cu parmezan ras.