Salata cu rucola si parmezan

Salata cu rucola si parmezan ras
Salata cu rucola si parmezan ras

Salata cu rucola si parmezan – O salata gustoasa si usoara, ideala pentru vegetarieni.  Rucola este o planta intalnita la noi sub denumirea de “voinicica”. Este foarte sanatoasa, cu proprietati antiodidante si cu putine calorii.

Salata cu rucola si parmezan
 
Timp de pregatire
Timp total
 
Ingrediente
  • andive
  • radicchio
  • salata frisee
  • rucola
  • praz
  • parmezan ras
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • sare dupa gust
Mod de preparare
  1. Spalam bine frunzele de salata si le lasam un pic la scurs.
  2. Intr-un bol vom toca prazul rondele subtiri si vom rupe toate frunzele de salata.
  3. Acest mix de salate il puteti gasi si in comert gata spalat si ambalat, pe care le veti pune direct in bolul de salata.
  4. Punem cateva picaturi de ulei de masline si sare dupa gust.
  5. Daca doriti mai puteti adauga si cateva picaturi de zeama de lamaie.
  6. Amestecam bine toate frunzele de salata si deasupra o vom servi cu parmezan ras.
 

Voteaza

Check Also

Salata ruseasca servita cu paine prajita

Salata ruseasca

Salata ruseasca – se aseamana foarte mult cu salata de boeuf, doar ca aceasta este facuta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *