Rulori de somon cu branza – un aperitiv simplu de facut si foarte gustos. Alaturi puteti pune si cateva feliute de lamaie, iar in locul firelor de arpagic puteti folosi si fire de ceapa verde, mai subtirele.
Rulori de somon cu branza
Timp de pregatire
Timp total
Ingrediente
- 6 feliute de somon afumat
- 150 g branza de vaci
- 2 linguri de smantana
- 50 g masline tocate
- 6 fire de arpagic verde
- marar
- sare si piper
Mod de preparare
- Intr-un bol punem branza de vaci, doua linguri de smantana, mararul tocat marunt si maslinele maruntite. Amestecam bine pana ce obtinem o pasta omogena. Potrivim gustul cu sare si, daca doriti, puteti adauga si putin piper.
- Luam cate o feliuta de somon afumat si punem pe el cate o lingura din crema de branza realizata. Rulam usor, sa nu se rupa somonul, si il prindem cu un fir de arpagic verde, sa nu se desfaca. Daca nu gasiti arpagic verde, puteti pune cate un fir de ceapa verde mai subtire.
- Rulourile de somon afumat cu branza se servesc ca aperitiv, alaturi de feliute de lamaie sau frunze de rucola.