Piure de pastarnac

Piure de pastarnac
Piure de pastarnac

Piure de pastarnac – o garnitura sanatoasa, plina de vitamine si pe deasupra si foarte gustoasa. Este des intalnita in mancarurile pentru bebelusi. Il puteti servi ca atare sau garnitura alaturi de o fripturica.

Piure de pastarnac
 
Timp de pregatire
Timp de gatire
Timp total
 
Ingrediente
  • 700 g cartofi
  • 400 g pastarnac
  • 50 ml smantana
  • 30 g unt
  • sare
Mod de preparare
  1. Curatam cartofii si pastarnacul de coaja. Le spalam si le taiem cubulete.
  2. Le punem la fiert intr-o oala cu apa si un praf de sare. Le lasam la fiert aproximativ 20 de minute.
  3. Dupa ce s-au fiert scurgem apa si adaugam untul. Pasam legumele pana obtinem un piure.
  4. La sfarsit adaugam smantana si potrivim de sare. In locul smantanei puteti aduga si lapte.
  5. Piureul de pastarnac il puteti servi ca atare sau garnitura alaturi de o fripturica.
  6. Se serveste cald.
 

Voteaza

Check Also

Mamaliga

Mamaliga

Mamaliga – merge de minune cu branza si smantana, sarmale, ciulama si  Voteaza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *