Piept de pui cu legume – un preparat rapid ce poate fi servit ca atare sau alaturi de o garnitura de orez. Pentru un gust deosebit ii puteti adauga si putin sos de soia.
Piept de pui cu legume
Timp de pregatire
Timp de gatire
Timp total
Ingrediente
- 1 piept de pui
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras verde
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 2 linguri ulei
- cimbru
- sare si piper
Mod de preparare
- Spalam pieptul de pui, il zvantam un pic cu un prosop de hartie si il taiem fasii sau cubulete. Legumele le curatam si le spalam bine. Ceapa o taiem solzitori, nu foarte subtiri, iar ardeii si morcovul ii taiem fasii.
- Intr-un wok incingem doua linguri de ulei si punem pieptul de pui. Acoperim cu un capac, lasam pana ce se prajeste putin si il intoarcem pe toate partile. Adaugam ceapa, apoi restul legumelor. Daca doriti legumele mai moi, ii adaugati si putina apa. Le condimentam cu putin cimbu, sare si piper.
- Amestecam din cand in cand si lasam sa se prajeasca bine.
- Se poate servi ca atare sau cu garnitura de orez.