Papanasi cu smantana si dulceata

Papanasi cu smantana si dulceata
Papanasi cu smantana si dulceata de afine

Papanasi cu smantana si dulceata – O portie de papanasi este binevenita oricand. Dulceata de afine sau cea de visine este cea mai potrivita pentru o portie delicioasa de papanasi.

Papanasi cu smantana si dulceata
 
Timp de pregatire
Timp de gatire
Timp total
 
Ingrediente
  • 500 gr branza de vaci
  • 3 oua
  • 100 g zahar tos
  • 250 g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • un praf de sare
  • smantana
  • dulceata (de preferat afine sau visine)
Mod de preparare
  1. Intr-un vas amestecam branza, oualele, sarea, zaharul tos, zaharul vanilat, praful de copt si faina pana obtinem o coca care nu se mai lipeste de mana.
  2. Modelam bile de marimea unei mingi de golf si pentru fiecare bila mai facem o bila mai micuta, care o sa fie capacul.
  3. Facem cate o gaura in fiecare bila mare si apoi le punem la prajit in uleiul incins.
  4. Le scoatem pe un servetel de hartie pentru a indeparta excesul de ulei.
  5. La final punem pe fiecare gogoasa mare o lingura de smantana si una de dulceata. Deasupra ii punem capacul, gogosica mica si peste presaram putin zahar pudra.
  6. Sa aveti pofta !!
 

Voteaza

Check Also

Biscotti cu migdale

Biscotti cu migdale

Biscotti cu migdale – un desert itelienes deosebit si foarte gustos. Fisticul il puteti praji …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *