Briose cu visine
 
Timp de pregatire
Timp de gatire
Timp total
 
Ingrediente
  • 1 ou
  • 250g faina
  • 200 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 linguri cacao
  • unt pentru uns formele
  • 250 g visine
Mod de preparare
  1. Intr-un castron vom pune 250 g faina, 150 g zahar, 2 pliculete de zahar vanilat, 3 linguri de cacao si un plic praf de copt. Amestecam bine, sa se omogenizeze.
  2. Intr-un alt vas vom bate oul cu laptele.
  3. Combinam cele doua compozitii cu ajutorul unei spatule, pana ce se obtine o compozitie omogena.
  4. Vom unge formele cu unt si vom turna compozitia, in mod egal, in fiecare, cam putin peste jumatatea formei, nu plina.
  5. Peste fiecare briosa vom pune cateva visine intregi sau taiate in jumatate, fara samburi.
  6. Introducem briosele in cuptorul preincalzit la foc potrivit, 170 de grade, timp de aproximativ 30 de minute.
  7. Vom face testul cu scobitoarea si in momentul in care coca nu se mai lipeste de ea, le scoatem din cuptor.
Recipe by iRetete.ro - Retete culinare at http://www.iretete.ro/briose-cu-visine.html