Negresa de post
 
Timp de pregatire
Timp de gatire
Timp total
 
Ingrediente
  • 1 cana zahar
  • 1 cana apa
  • 1 cana nuci pisate
  • 1½ cana faina
  • ½ cana ulei
  • 1 pliculet praf de copt
  • 4-5 linguri cacao
  • un praf de sare
Mod de preparare
  1. Intr-un vas incapator punem faina si adaugam un pliculet de praf de copt. Adaugam apa, un praf de sare, zaharul, apoi uleiul si amestecam bine. La urma punem si cateva linguri de cacao si amestecam pana se omogenizeaza.
  2. La final punem o cana generoasa de nuca maruntita si o amestecam bine.
  3. Intr-o tava, pe care am pus hartie de copt, vom turna compozitia rezultata.
  4. O bagam la cuptor, la foc mediu, pentru aproximativ 40 de minute.
  5. O putem testa, cu ajutorul unei scobitori, sa vedem daca este coapta.
  6. O scoatem din cuptor si o lasam sa se raceasca, apoi o taiem si o putem servi.
  7. Sa aveti pofta !
Recipe by iRetete.ro - Retete culinare at http://www.iretete.ro/negresa-de-post.html