Cotlete de porc umplute cu ierburi aromate – O reteta delicioasa recomandata de una dintre cititoarele nostre. Acest preparat se poate servi cu o garnitura de cartofi copti sau prajiti si alaturi de o salata asortata de cruditati.
Cotlete de porc umplute cu ierburi aromate
Timp de pregatire
Timp de gatire
Timp total
Autor: Dana Voinea
Ingrediente
- 4 cotlete de porc groase
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura de patrunjel verde tocat
- 1 lingura de ceapa verde tocata
- 1 lingura de busuioc verde tocat
- 1 lingura de rozmarin verde tocat
- 3 linguri de branza cu mucegai albastru
- 3 linguri de ulei
- sare si piper
Mod de preparare
- Curatam ceapa si usturoiul, le spalam si le tocam marunt. Verdeata o spalam bine, o lasam un pic la zvantat, apoi o tocam cat mai marunt. Le punem pe toate intr-un bol si adaugam branza cu mucegai. Amestecam bine, pana ce obtinem o pasta.
- Luam fiecare cotlet, il spalam si il zvantam cu un servetel de hartie. Il despicam pe mijloc, sub forma unui portofel. Umplem cotletul cu pasta de branza si verdeturi. Vom prinde cotletul cu o scobitoare, astfel incat sa nu curga din el crema de branza, apoi il condimentam cu sare si piper.
- Incingem uleiul intr-o tigaie si asezam cotletele. Acestea le rumenim un pic pe ambele parti la foc mai iute, apoi se da focul mai mic si lasam pana sunt prajite bine.
- Le putem servi cu garnitura de cartofi copti sau cartofi prajiti.