Cotlete de berbecut la gratar

Cotlete de berbecut la gratar cu sparanghel
Cotlete de berbecut la gratar cu sparanghel

Cotlete de berbecut la gratar –  Bune, bune de te lingi pe degete! Eu va recomand sa le savurati cu usturoi si mamaliguta, dar le puteti servi si alaturi de o ganitura de legume la gratar, cartofi, orez sau salate.

Cotlete de berbecut la gratar
 
Timp de pregatire
Timp de gatire
Timp total
 
Ingrediente
  • 10 cotlete de berbecut
  • 2 linguri ulei de masline
  • cimbru
  • condimente pentru carne de miel
  • sare si piper
Mod de preparare
  1. Spalam cotletele de berbecut si le batem un pic cu ciocanul pentru snitele. Le punem intr-un castron si tornam peste ele doua linguri de ulei de masline. Asezonam cu condimente pentru carne de miel, cimbru sau clasicele sare, piper.
  2. Le acoperim si le bagam la frigider pentru o ora. Daca nu aveti prea mult timp la dispozitie, le puteti pune direct pe gratar, dar vor iesi mai bune daca le lasati un pic sa se patrunda cu gustul condimentelor.
  3. Incingem bine gratarul si punem pe el cotletele. Le intoarcem pe ambele parti pana se prajesc bine.
  4. Le servim calde cu garnitura de legume la gratar, cartofi, orez sau cu usturoi si mamaliguta.
  5. Sa le savurati cu placere !
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *