Cotlete de berbecut la gratar
Timp de pregatire
Timp de gatire
Timp total
Ingrediente
- 10 cotlete de berbecut
- 2 linguri ulei de masline
- cimbru
- condimente pentru carne de miel
- sare si piper
Mod de preparare
- Spalam cotletele de berbecut si le batem un pic cu ciocanul pentru snitele. Le punem intr-un castron si tornam peste ele doua linguri de ulei de masline. Asezonam cu condimente pentru carne de miel, cimbru sau clasicele sare, piper.
- Le acoperim si le bagam la frigider pentru o ora. Daca nu aveti prea mult timp la dispozitie, le puteti pune direct pe gratar, dar vor iesi mai bune daca le lasati un pic sa se patrunda cu gustul condimentelor.
- Incingem bine gratarul si punem pe el cotletele. Le intoarcem pe ambele parti pana se prajesc bine.
- Le servim calde cu garnitura de legume la gratar, cartofi, orez sau cu usturoi si mamaliguta.
- Sa le savurati cu placere !