Biscotti cu migdale – un desert itelienes deosebit si foarte gustos. Fisticul il puteti praji un pic inainte si il puteti pune intreg sau maruntit.
Bicotti cu migdale
Timp de pregatire
Timp de gatire
Timp total
Ingrediente
- 100 g faina
- 100 g zahar
- 1 ou
- 1 lingura praf de copt
- 50 g fistic
- coaja de lamaie
Mod de preparare
- Intr-un bol punem faina, zaharul si o lingura de praf de copt. Peste ele punem oul batut ca pt omleta si amestecam bine. Adaugam miejii de fistic, coaja rasa de la o lamaie si amestecam pana ce obtinem un aluat.
- Dupa ce am framatat bine aluatul il vom rula si il vom pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Il presam un pic si il introducem in cuptorul preincalzit, la o temperatura moderata, 180 de grade.
- Il vom coace aproximativ 20 de minute, pana ce capata o culoare galben pai.
- Il scoatem din cuptor si il lasam sa se raceasca, apoi il taiem pe diagonala in fasii. Acestea se pun din nou in tava si se mai introduc aproximativ 10 minute la cuptor, pana ce se rumenesc.
- Le lasam sa se raceasca, apoi le putem servi.